top of page

Ankara Düğün Hikayesi Aylin + Erdener

Güncelleme tarihi: 28 Oca

Aylin & Erdener tanıştığım aşklarına hayran kaldığım çiftim.. Aylin'le ilk telefonda konuştuğumuzda hayalindeki detayları bana anlattığında ben telefonun diğer ucundan heyecanını hissetmiştim ve o inanılmaz enerjisini.

Tabiki detayları konuşmak için yüzyüze görüştüğümüzde de o enerji harikaydı. tüm planlarımızı yaptık ve düğün gününü heyecanla bekledik.

Düğün günü Hasan Soley'de hazırlıkla başladık güne. Azıcık endişeliydik Haziran ayı ve yağmur olasılığı vardı.

Hazırlığımız tamamlandıktan sonra Aylin rüya gibi olmuştu ve eve geçtik. Erdener'in gelmesini bekledik. Evden ayrılma anları her zaman özel ve duygusaldır. Belgesel fotoğraf çekimini asıl tamamlayan kısım bence burası gerçek olan tüm duyguların yaşandığı an....

Sonrasında çift çekimi için düğün mekanının bahçesine geçtik. Orada çok güzel kareler yakaladık ve yağmur tabiki eşlik etti bize ama sadece çiseledi.

Ve Nikah anı Aylin'in ablasının eşi çok güzel bi konuşma yaparak nikahı başlattı. tabiki ardından en eğlenceli kısıma geldik hep beraber güldük eğlendik..


Sizi tanıdığım için çok mutluyum. Düğün günü herkes için çok özeldir ve bu özel anınızı ölümsüzleştirdiğim için çok şanslıyım..


Ferda Eser Arslan


Makyöz: Hasan Soley



Ankara Düğün Hikayesi / Düğün Fotoğrafçısı Ankara / Ferda Nil Arslan Düğün Fotoğrafları, Ankara Profesyonel Fotoğrafçı, Düğün Organizasyon, Ankara Düğün Hikayesi / Plato Koala Ankara/ Ankara Profesyonel Fotoğrafçı, Düğün Organizasyon































































































































7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page